Mix Per Pane INTEGRALE pentru paine x1000g (NATURKING)

Cod: I7744

Stoc: In stoc

Producator: Naturking

31 00 lei



Mix Paine - fara gluten, fara ou, fara lapte, fara soia

O importanta sursa de fibre!

Valori nutritionale pentru 100 g produs:

Energie: 1451 kJ / 342 kcal
Proteine: 2.9
Carbohidrati: 78 g
Grasimi: 1 g
Fibre alimentare 4.5 g
Sodiu: 0,8g

Ingrediente: amidon de porumb, faina de orez, faina de hrisca 10.5%, amidon de tapioca, zahar, tarate de orez 3%, fibre de psyllium. Adaosuri: faina de guar, E464 (hidroxipropilmetilcelulosa), sare, arome.

Poate contine urme de mustar si soia. 

Mod de preparare:
 -  500g Mix, 500 g apa, 7 g drojdie uscata, 10 g sare, 15 g ulei de masline extra virgin. Dizolvam drojdia in apa calduta. Punem faina intr-o oala si framantam impreuna cu drojdia. Amestecam continuu si adaugam ulei de masline si sare. Amestecam pana cand aluatul devine uniform, fara noduri. Formam aluatul dupa dorinta (se poate face si chifle) si il lasam sa creasca timp de o ora, la temperatura camerei. Daca dorim sa facem paine, punem faina pe maini si framantam din aluatul crescut forma de paine. Punem aluatul format intr-o tava (pe hartie de copt) si lasam inca 20 de minute. Coacem in cuptor preincalzit la 200 C aproximativ 30-40 de minute.
 
1% din populatia lumii sufera de boala celiaca, care este o alergie la gluten. Exista multe persoane care au o sensibilitate la aceasta substanta din cereale, numita intoleranta la gluten. In timp ce boala celiaca e pe viata, intoleranta poate sa dispara in timp, daca urmam o dieta fara gluten.