- 2 linguri fasole neagră
- 1 cană paste integrale
- 1 cană sos de roșii
- 1 lingură ulei de măsline
- usturoi, piper și sare după gust
- 120 g ton conservă în ulei măsline
- 4 bucăți sparanghel
- 1/3 avocado
- pătrunjel verde
Pastele se fierb în apă cu sare. Fasolea se fierbe aproximativ 2 ore. Într-o tigaie se adaugă ulei de măsline, ceapa, usturoiul, sos de roșii, piper, pătrunjel, spaghetele fierte. Sparanghelul se trage la tigaie în ulei de măsline, se adaugă jumătate de pahar de apă și se lasă pe foc cu capac 4 minute. Pe o farfurie se așază pastele, fasolea, sparanghelul, tonul, avocado, un vârf de linguriță pătrunjel verde și o lingură ulei de măsline.
Fasole neagră sursă de carbohidrați (glucide) cu absorbție lentă, oferă o senzație de sațietate crescută pe durată mai mare și au o cantitate crescută de fibre, care ajută la menținerea unui tranzit intestinal bun. Acestea conțin și flavonoizi (antocianine, quercitina) cu rol antioxidant și antiinflamator.
Produse recomandate de Doctor Food
Sau alege selectand de mai jos produsele tale favorite
Reducere: 12 %
Economisesti: 16.8 lei
daca achizitionezi toata reteta
Total de plata: 123.2 lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
Alege alte produse pentru reteta
Sau alege selectand de mai jos produsele tale favorite.