- 2 linguri fasole neagră
- 1 lingură semințe de dovleac
- 1 linguriță ulei măsline
- 1 felie pâine integrală cu fibre
- sare după gust
- 30 g mozzarella
- 3 roșii Cherry
Fasolea neagră se hidratează 12 ore apoi se fierbe aprox 30min în apă cu un morcov și o ceapă. Într-un bol se pune fasolea, uleiul de măsline, sare, mozzarella, roșiile, semințele de dovleac, ulei de măsline și se servește cu pâine integrală.
Fasolea neagră este sursă de carbohidrați (glucide) cu absorbție lentă, oferă o senzație de sațietate crescută pe durată mai mare și au o cantitate crescută de fibre, care ajută la menținerea unui tranzit intestinal bun. Acestea conțin și flavonoizi(antocianine, quercitina) cu rol antioxidant și antiinflamator.
Produse din cereale integrale asigură o sursă de carbohidrați (glucide) cu absorbție lentă, care oferă suport pentru formarea rezervelor de glicogen, folosite ca energie pe parcursul antrenamentului și refacere după. De asemenea, acestea oferă o senzație de sațietate crescută pe durată mai mare și au o cantitate crescută de fibre, care ajută la menținerea unui tranzit intestinal bun.
Produse recomandate de Doctor Food
Sau alege selectand de mai jos produsele tale favorite
Reducere: 12 %
Economisesti: 13.5 lei
daca achizitionezi toata reteta
Total de plata: 99 lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
Alege alte produse pentru reteta
Sau alege selectand de mai jos produsele tale favorite.