- 2 bucățele ciocolată neagră (peste 70% cacao)
- 1 linguriță alune de pădure
- 1 linguriță migdale decojite
- 1 linguriță nuci Macadamia
- 1 linguriță caju
- 1 plic ceai Matcha
- ½ măr felii
Se topesc cele două bucăți de ciocolată. Într-un bol se amestecă alunele, migdalele, nucile, caju, mărul tăiat felii peste care se adaugă ciocolata topită și ceaiul Matcha pulbere. Se servește cald.
Ciocolată neagră, peste 70%, bogată în flavonoizi, antioxidant care poate să ajute la reglarea rezistenței la insulină, îmbunătățească sensibilitatea și să scadă pofta de dulce.
Nucile, alune, caju sunt bogate în grăsimi grăsimi polinesaturate, precum acidul alfa-linolenic, care ajută la scăderea inflamației și a riscului cardiovascular. De asemenea, combinația dintre grăsimile Omega-3, fibre, vitamina E și alți fitonutrienți din nuci au un rol antioxidant, ajută la scăderea colesterolului și încetinesc absorbția glucidelorîn sânge. De asemenea, sunt bogate în magneziu.
Produse recomandate de Doctor Food
Sau alege selectand de mai jos produsele tale favorite
Reducere: 12 %
Economisesti: 20.94 lei
daca achizitionezi toata reteta
Total de plata: 153.56 lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
Alege alte produse pentru reteta
Sau alege selectand de mai jos produsele tale favorite.