- ½ cană orez negru
- usturoi, sare și piper după gust
- ulei de măsline
- 150 g carne de vită slabă
- 1 pumn rucola
- 1 cană broccoli
- 3 roșii cherry
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 lingură parmezan
Carnea de vită se taie felii foarte subțiri. Se încălzește uleiul de măsline se adaugă carnea, usturoiul, piperul și sarea. Se lasă pe foc aproximativ 5 minute. Orezul se fierbe 20 minute împreună cu morcov și ceapă. Se stoarce și se trage la tigaie în ulei de măsline. Într-o altă tigaie în ulei se pune brocoli, se adaugă jumătate de pahar de apă și se lasă pe foc aproximativ 4 minute cu capac. Se așază toate preparatele pe o farfurie și se servește cu rucola, roșii și parmezan.
Orezul negru este o sursă bună de proteine vegetale, conținând toți cei 9 aminoacizi esențiali care ajută larecuperare și creștere musculară, este bogată în magneziu cu efect relaxant și antioxidanți care ajută la combaterea stresului oxidativ și a radicalilor liberi în urma unui efort fizic intens. Conține un aminoacid numit lizină, esențial în creșterea și refacerea țesutului muscular după efort.
Produse recomandate de Doctor Food
Sau alege selectand de mai jos produsele tale favorite
Reducere: 12 %
Economisesti: 13.14 lei
daca achizitionezi toata reteta
Total de plata: 96.36 lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
Alege alte produse pentru reteta
Sau alege selectand de mai jos produsele tale favorite.