- 2 linguri migdale
- 3 biscuiți cu năut
- 2 linguri sirop de Agave
- 1 măr mic
Într-un bol se adaugă mărul tăiat cubulețe, migdale și sirop de Agave. Se servește cu biscuiți cu năut și lămâie.
Migdale pe lângă cantitatea crescută de grăsimi esențiale și fibre, care ajută la prevenirea patologiilor cardiovasculare, senzație de sațietate crescută și scăderea LDL-colesterolului, acestea conțin aminoacidul esențialarginină care este folosit în producerea oxidului nitric în organism, cu efect vasodilatator și relaxant, astfel ajută și la scăderea tensiunii arteriale.
Năutul este bogat în proteine de origine vegetală și fibre solubile și insolubile, care ajută oferă o senzație de sațietate crescută, pe termen lung. De asemenea contribuie la scăderea nivelului de LDL colesterolului, prevenind complicații precum patologiile cardiovasculare.
Produse recomandate de Doctor Food
Sau alege selectand de mai jos produsele tale favorite
Reducere: 12 %
Economisesti: 8.52 lei
daca achizitionezi toata reteta
Total de plata: 62.48 lei
cu TVA lei
cu TVA lei
cu TVA lei
Alege alte produse pentru reteta
Sau alege selectand de mai jos produsele tale favorite.